„DAJ GOL PICULA“ Odigrana humanitarna utakmica za Gorana Simića

Trener i osnivač Škole malog fudbala „Bambino“ Milići Dragičević, koji je pokrenuo humanitarnu akciju, zahvalio je Fudbalskom klubu „Proleter“ iz Dvorova kod Bijeljine i Sportskom centru Milići koji su podržali akciju.

– Goran Simić je moj veliki prijatelj i saigrač, rođen ovdje, igrao u šampionskoj ekipi Fudbalskog kluba `Boksit` Milići i nama je drago ako smo ovim gestom uspjeli da bar malo olakšamo porodici Simić – izjavio je Dragičević.

On je rekao da je „Bambino“ uvijek spreman da se pridruži ovakvim i sličnim akcijama i u budućnosti, koje pokazuju koliko smo ljudi kada je potrebno pomoći drugima.

Dragičević je poželio Goranu Simiću – Piculi da iz ove utakmice života izađe kao pobjednik.

Trener seniorskog tima Fudbalskog kluba „Proleter“ Dragan Matić i koordinator mlađih kategorija u tom klubu, izjavio je Srni da su se na poziv kolege Dejana Dragičevića odazvali akciji da pomognu koliko je u njihovoj moći bivšem fudbaleru i dobrom čovjeku Goranu Simiću.

– Vidimo da se dobar dio Republike Srpske pridružio ovoj humanitarnoj akciji, što je za pohvalu, a mi smo ovdje sa 32 dječaka i desetak roditelja. Drago nam je da smo dio ove priče i biće nam zadovoljstvo da uspije – dodao je Matić.

Direktor Sportskog centra Milići Mirko Simić izjavio je Srni da će za ovakve i slične događaje uvijek dati podršku, posebno kada se radi o humanitarnim akcijama.

– Nadamo se da će ovaj gest značiti porodici našeg sugrađanina Gorana Simića, mi ćemo se truditi da i u narednom periodu kroz razne akcije pomognemo da prebrode tešku situaciju – dodao je Simić.

(Srna)

Članak „DAJ GOL PICULA“ Odigrana humanitarna utakmica za Gorana Simića se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *