ČASNA SESTRA POSTALA PJEVAČKA SENZACIJA: Napustila je sveti poziv i danas izgleda neprepoznatljivo (FOTO/VIDEO)

Na audiciji se predstavila s pjesmom “No One” Alicie Keys, a video je u kratkom roku postao hit na internetu.

Tada 25-ogodišnja časna sestra sa Sicilije čak je završila i na naslovnici Nenj York Timesa, a nakon pobjede u shonju snimila je album koji je uključivao i obradu Madonnine pjesme “Like a Virgin” i koji je poklonila Papi Franji.

Kristina je u šou priznala kako je oduvijek željela postati pjevačica. Pristupila je redovničkoj zajednici dok je pohađala muzičku akademiju Star Rose u Rimu jer je tada shvatila da je njezin poziv služiti Bogu uz svoje sestre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suor Cristina OSF (@suorcristinaosf)

No sveti poziv ipak je odlučila napustiti, što je otkrila ove sedmice u talijanskom talk shonju “Verissimo”, gđe je svojom pojavom šokirala gledatelje.

Bivša časna sestra na pozornicu je išetala u crvenom odijelu i štiklama, raspuštene kose, našminkana, bez naočala i s pirsingom u nosu.

-Vjerujem da morate slušati svoje srce i biti hrabri. Promjena je znak evolucije, no uvijek je zastrašujuća. Jer lakše je usidriti se negđe, u sigurnosti, nego propitivati samu sebe. Postoji li tu dobro ili loše?, kazala je u šou.

A iako više nije časna sestra, vjera joj je još uvijek jako važna, ali se nada i ostvarenju muzičke karijere.

  • Odlučila sam slijediti srce bez razmišljanja o tome što će ljudi reći o meni. Odlučila sam se za taj korak iako sam se bojala posljedica, objasnila je Cristina, koja sada živi u Španjolskoj i radi kao konobarica. Naglasila je i kako ne žali ni zbog jedne svoje odluke i da u svemu ima veliku podršku bližnih.

(šoubiz.hr)

Članak ČASNA SESTRA POSTALA PJEVAČKA SENZACIJA: Napustila je sveti poziv i danas izgleda neprepoznatljivo (FOTO/VIDEO) se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *