BEBA KOJU JE GORAN UBIO SJEKIROM NIJE NJEGOVA: Monstrum ranije imao zabranu prilaska bivšoj ženi

Imao je mjere zabrane približavanja. Sve mjere su prestale u martu 2021. Godine – rekla je Nikolina Grubišić Požar, šef Odeljenja maloljetničke delinkvencije i kriminaliteta na štetu mladih i porodice PU.

Kako je ranije potvrđeno, porodica je bila pod nadzorom Centra za socijalni rad, a u kući gdje se dogodio zločin živi troje djece.

– Porodica je godinama bila pod mjerama. Jedno dijete je punoljetno, dvoje je maljoletno. Povremeno je dolazio, jedno od djece je od počinitelja. Dolazio je da kontaktira sa djetetom, imao je sudsku odluku – rekli su iz Centra za socijalni rad.

Osumnjičeni za svirepi zločin nije živio sa djecom, a nadležni navode da nije bilo razloga da se majci oduzmu djeca.

– Jedno od djece je od počinioca i on je dolazio da kontaktira sa djetetom – naveli su nadležni na vanrednoj konferenciji za novinare.

Kako su istakli, u posljednjih godinu dana nisu postojale informacije o nasilju u porodici.

– Zadnji put smo postupali u martu 2021. tad je istekla mjera opreza. Osobe su bile na razgovoru, ali nisu utvrđeni elementi prekršaja niti krivičnog djela – navela je Grubišić Požar.

Podsjetimo, zločin se dogodio sinoć u porodičnoj kući oko 20.30 nakon porodične svađe.

(Srpskainfo)

Članak BEBA KOJU JE GORAN UBIO SJEKIROM NIJE NJEGOVA: Monstrum ranije imao zabranu prilaska bivšoj ženi se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *