ANDRIJA MILOŠEVIĆ POSTAO OTAC: Porodila se njegova vjerenica, sinu dali tradicionalno ime

Aleksandra se odlučila za carski rez i na svijet je donijela dječaka. Kako pišu mediji, nasljednik popularnog glumca ima 3 kilograma i 300 grama. Miloševićeva sreća u ovom trenutku je nevjerovatna.

Da podsjetimo, Aleksandra i Andrija su uspjeli da sakriju od javnosti pol bebe, ali je ona u intervjuu za jedan magazin ispričala detalje.

– Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izvještavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još ljepše –  ispričala je Aleksandra.

Ime Relja je muško lično ime koje se ubraja u tradicionalna staroslovenska imena, te je u našoj zemlji od davnina poznato i često se daje muškoj djeci, a posebno je postalo nanovo popularno u posljednjih nekoliko godina.

Ovom imenu su pridata mnoga značenja. Tako je Relja – onaj koji hrli prema nečemu, onaj koji je vrijedan kao zlato, sjajan, užurban, osoba koja je u svojoj iskrenosti i poštenju često naivna i brzopleta, onaj koji ne razmišlja previše, osoba koja juri kroz život, onaj ko je pun energije i žara, osoba koja je vrijedna poštovanja, osoba koja je uvijek u žurbi, onaj ko je strastven i žustar, neko ko je lakom, brza osoba, onaj ko je nepromišljen.

(B92)

Članak ANDRIJA MILOŠEVIĆ POSTAO OTAC: Porodila se njegova vjerenica, sinu dali tradicionalno ime se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *