ADRIJANA LIMA NE MOŽE BEZ SRBA: Stigla u Katar, u društvu ćerke čuvenog srpskog fudbalskog stručnjaka (FOTO)

Adrijana Lima, bivša srpska snajka, na Svjetskom prvenstvu pojavila se u društvu Ane Antić. Ana je ćerka legendarnog fudbalskog trenera Radomira Antića, koji je nekada vodio i našu reprezentaciju.

Ovogodišnji mundijal je koštao milijarde, a brojne svetske zvijezde su se uputile u Katar kako bi bodrile reprezentacije, i uživale u svetskom fudbalu. Jedna od najlješih žena, Adrijana Lima je sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, Anom Antić gledala utakmicu između reprezentacija Engleske i Irana.

Ovo je njeno prvo pojavljivanje nakon rođenja sina, a društvo joj je pored Ane, pravio i suprug Francuz Andre Lemer. Anu i Adrijanu spaja blisko prijateljstvo, još iz vremena kada je Lima bila u braku sa Markom Jarićem, a Ana sa Nikolom Lončarom. I po završetku brakova, one su nastavile svoje prijateljstvo, a Ana je među prvima čestitala Limi rođenje sina.
Poznato je da Adrijana voli sport, naročito boks, koji je pre trudnoće redovno trenirala, a sada je pokazala i da joj je fudbal na listi omiljenih.

Foto: Prinstkrin Instagram

 

 

Članak ADRIJANA LIMA NE MOŽE BEZ SRBA: Stigla u Katar, u društvu ćerke čuvenog srpskog fudbalskog stručnjaka (FOTO) se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *